Privé Chauffeur

Dibbes verzorgd ook privé chauffeurs diensten, denk bijvoorbeeld aan directie chauffeur. Ongestoord verder werken op uw laptop terwijl u naar een afspraak gereden word. Uiterst representatief met jaren lang rij ervaring is wat onze dienst de beste op de markt maakt.

Prive Chauffeur

Sommige personen binnen een bedrijf zijn zo druk dat een privé chauffeur onmogelijk te vermijden is. U moet er niet aan denken om ook nog eens zelf naar uw afspraak te rijden. Uw kostbare tijd kunt u beter gebruiken door te werken terwijl u naar de bestemde locatie word vervoert.

Wij bieden service op maat, zo kunt u er voor kiezen om in uw eigen auto vervoert te worden door onze chauffeur. Eenmaal op locatie zal de chauffeur op u wachten. U kunt zover reizen als nodig is, zelfs naar het buitenland!

Gebruikt u liever niet uw eigen auto? Dan zullen wij een auto uit ons eigen wagen park gebruiken. Deze mogelijkheid behoort tot zakelijk vervoer en de chauffeur zal op de afgesproken tijd voor u klaar staan.

Wat kunt u van ons verwachten? Een chauffeur keurig in pak, altijd een flesje water, een chauffeurs pas, een schone en luxe auto. Uiteraard staan uw wensen voor op en kunt voortijdig altijd uw wensen kenbaar maken.