Content Writer

Bent u opzoek naar een content writer? Dan bent u bij Dibbes aan het juiste adres. Het is een mooi duur woord, maar staat natuurlijk gewoon voor tekst schrijver. Logische en sterke teksten die voor de bezoeker makkelijk te lezen zijn, daar staan wij voor.

Content Writer

Wist u dat veel bezoekers niet lang op een website blijven als de tekst te langdradig is? Of als de tekst niet aansluit met de pagina… Het moet gelijk duidelijk zijn waar de pagina over gaat. Op die manier blijven uw bezoekers langer op uw website en staat gebruiksvriendelijkheid voorop!

Een goede content writer schrijft zoveel als nodig is om een bepaalde pagina onder de aandacht te brengen. Sommige boeken zijn heel dik en sommige boeken juist heel dun. Als de boodschap maar blijft hangen en duidelijk is.

Een boodschap overbrengen doormiddel van teksten doen we de hele dag in ons bestaan. Denk bijvoorbeeld aan email contact, WhatsApp of sms berichten… Een bericht met te weinig woorden kan onduidelijkheid creĆ«ren, terwijl een bericht met te veel woorden overbodig is. Het doel is natuurlijk de boodschap over brengen waar iets over gaat.

Wilt u bepaalde paginas of blog berichten op uw site herschrijven? Of heeft u een nieuwe website die moet voorzien worden van de juiste teksten op maat? Neem dan contact met ons op via het contact formulier op de home pagina.

Tips & Bekijk ook: website optimalisatie, marketing strategie